קונדום נשי חדש מותר?

השאלה: שלום כבוד הרב
שמי יוני אני נשוןי באושר לאישתי כבר 10 שנים יש לנו ב"ה 4 ילדים שני בנים ושתי בנות, מתוקים הקטן שבהם בן שנה וארבעה
כרגע החלטנו גם זוגית וגם מנסיבות כלכליות לחכות עוד כשנה בערך עם ילד נוסף. אישתי לקחה גלולות בעהר וזה עשה לה כל מיני תופעות לוואי לא רציויות נוסף על כך שמענו על סיכונים של ממש לבריאות ע"י גלולות אלה כך שזה לא בא בחשבון. קשה לי בעיקר שאין יחסיםבאופן הרגיל וגם אני משוכנע שקיום יחסים רגילים היה נותן יותר הנאה לזוגתי ורצון וחשק לעשות זאת יותר (כרגע ממש אין לה חשק מה הפלא אם היא בכלל לא נהנת?!
בכל אופן שאלתי היא יש מוצר חדש של קונדום נשי בשם LA_LUNA
האם זה מותר במקרה שלנו?
קישור לאתר-

http://la-luna.co.il/

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 1/31/2013 1:10:00 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

דין לה לונה כדין המעטה הגברי, אין להקל בו יותר מאשר אצל האיש.
לעניין שאלתך יש עוד אפשרויות של התקנים שאינם ודאי מונעים (יכול לגרום לפעמים לדמומים) אבל זה צריך ייעוץ הלכתי ורפואי.