שפיכת זרע לשוא

השאלה: שלום
אני נשואה מזה 4 שנים ואני ובעלי חוזרי תשובה .
עד כה מתנהלים טוב בנושא שמירת טהרת המשפחה וכו´.
לצערי גרמתי לבעלי ליפול בנושא (לא משנה כ"כ איך) וזה הביא לנתק בינינו - נראה לי שיהיה קשה לו לסלוח לי ואני מודאגת.
אשמח לדעת כיצד ניתן לתקן , יש איזה שהוא מעשה שניתן לעשות .
תודה רבה ,

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 2:28:33 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אני שמח לשמוע שאתם חזקים בענייני תורה ומצוות. אולם לשאלתך מכיוון שכנראה הנושא רגיש ואין לפרטו באינטרנט, וכמו כן תלוי באיש ובהתנהגותו, על כן הייתי ממליץ שתפני לאדם רב, בעל מקצוע שמקובל על אישך ותדברי עמו שהוא יסביר את הדברים ואז גם את וגם בעלך תוכלו לעבור את המשבר בשלום ובע"ה השמחה תחזור לשרור בביתכם.