לרב

השאלה: האים לא לקחת ללב ולא להיתרגש מיזה או להמשיך להיתייסר מהשטות שקראה לי (האוננות ביחד עים החבר הזה והנגיעה באיברי המין )
זה שטות רעה שקשורה לגיל הנעורים וזה חולף ועובר ובעזרת ה´ עים השנים שיעברו זה יקבר מאחורי וגם הפלשבקים ישארו מאחורי
כי אני בטוח שהחבר הזה ממש לא מיתעשק עים העיניין הזה וממש לא חושב על זה עוד באותו היום הוא אמר לי שזה סתם לצחוקים ולא לקחת ללב או קשה אבל זה מפריע לי הדבר הרעה הזה
לאונן ביחד עים החבר הזה וגם הוא נגע באיבר המין שלי ואני בשלו
וזה ממש בא מגרירה רעה של פריצות וייצר רע ששלט עלי
אני ממש רוצה לישכוח מהכול
כאילו לא היה ביכלל אני רק חושב על זה ואני ממש מיתייסר
על זה שנגעתי באיבר מין שלו עים היד שלי והוא בשלי הוא גרר אותי לזה ואני רוצה להפריד את זה מהחיים שלי כאילו לא היה כלל ולא ניבראה כלל

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/14/2013 12:11:55 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

הדבר מאד קשה, והייסורים שלך הם אמיתיים. כדי להשתחרר מהדבר לא מספיק לקבור אותו, אלא אתה צריך להכיר ולהבין את חומרת המעשה הלכתית ורוחנית, על הנזק שנגרם לך במעשה הזה מבחינה רוחנית. על כן כדי ללמוד את הנושא ביסודיות, כדאי לקבל על כך הדרכה של תורה. יש ספרים העוסקים בשאלה הזו. ביניהם גם ספרים של הרב הרוש והרב אבינר. למד את הספרים ורק אח"כ תוכל לקבור את מה שהיה, אבל כשאתה מחוסן.