קול באישה

השאלה:

1)בתשובה לשאלה האם מותר לשמוע קול אישה ברדיו או ביוטיוב כבוד הרב כתב ש מתירים לשמוע בלי לראות למה כבוד הרב התכוון באות ש?

2)אם אסור לשמוע אישה למה כולם מכירים את השיר ירושלים של זהב של נעמי שמר,למה היה מותר לשמוע אותה ומה מיוחד היה בה שכולם שמעו את השיר שלה?

3)האם בתשובות לשאלה 1 ולשאלה 2 יש הבדל בין האשכנזים לספרדים ובין האשכנזים לאשכנזים חסידיים?

אשמח לקבל תשובות מכבוד הרב ושיהיה לכבוד הרב יום טוב ושבת שלום

התשובה

הרב יעקב אריאל |

1) שיש מתירים.
2) לא ראו את הזמרת ולא מכירים אותה. רק שמעו את השיר.
3) לא