ריקודים מעורבים בחתונה

השאלה:

1) אם אחד שלמד בישיבת הסדר והחליט לעשות חתונה שהריקודים בה מעורבים והבחור מאוד רוצה שחבריו ישתתפו בחתונה עצמה ולא בריקודים המעורבים האם מותר להם לבוא ולהשתתף בחתונה? כמובן שהאוכל כשר והחופה כדת משה וישראל

2) אם הבחור עושה מחיצה בין אלה שרוקדים מעורב לבין הבחורים האם הבחורים יכולים לרקוד בצד? ככה הם לא ירקדו עם אלה שרוקדים מעורב ולא יהיה חשש של סעויע לדבר עבירה כי זה יהיה בצד

3)כמו בשאלה 2 אבל אין מחיצה אבל הם ריקודים בנפרד מאלה שרוקדים מעורב

התשובה

הרב יעקב אריאל |

עליהם לעזוב את החתונה מיד כאשר יש ריקודים מעורבים