שאלת המשך - סדנת עיסוי זוגית

השאלה: בהמשך לשאלה עליה ענה הרב יהודה הלוי עמיחי.

שלום כבוד הרב.
אני שואל בשאלה נפרדת שאינה מתפרסמת, כדי לא ללבות יצרים. אני משאיר לרב להחליט אם להוסיף את תשובתו לתשובה הקודמת באותו נושא, שכן אולי יש כאלו שזה יועיל להם.

לענ"ד השואל תאר מצב שבו מדריך/ת העיסוי מדגים/ה על בן הזוג מאותו המין, לדוגמא מדריכת עיסוי המדריכה את הבעל כיצד לעסות את אשתו, כאשר היא נוגעת בה בלבד. גם אם השואל לא התכוון לכך, זו שאלה מעניינת, ובמידה והדבר מותר זה יכול להועיל לזוגיותם של אלו החפצים בכך.

בתודה.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/14/2013 1:22:11 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

לא כל תאוריה אודות תועלת היא אמיתית ובדוקה שיש בה תועלת. ולכן צריך לבדוק האם באמת יש צורך ממשי בעיסוי זה, ואם יש צורך אמיתי ומוכח בעיסוי זה, אז יש לגשת לרב ולשאול כיצד לנהוג, כדין כל תרופה שיש בה שאלה אפשר לגשת לרב ולבקש תשובה פרטית.