שינה באותו הבית לפי ההלכה

השאלה: ב"ה

שלום לצוות האתר.
ברצוני לדעת האם יש הלכה מפורשת בנוגע לאאיסור שינה של בת זוג(חברה) בדירה בה גר החבר כמובן בבית משפחתו.
ואולי לשאול אחרת, האם יש היתר לדבר?
העניין הוא שלא יהיה ח´´ו ייחוד, כל אחד נמצא בחדר נפרד, החברה תישן עם האחות של החבר ועדיין בני המשפחה נוכחים בבית. האם ישנה הלכה האוסרת את העניין?
רציתי לדעת האם שייך כאן טעמי צניעות, והרי ההפרדה הינה מוחלטת ולרגע אין מצב ששתי בני הזוג יהיו לבד בייחוד..
אשמח לקבל תשובה בהקדם ושתהיה התייחסות ל"סביבה" והמצב המובא

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/14/2013 12:21:02 AM
בס´"ד

שלום וברכת ד´

אמנם הלכתית אין כאן ייחוד, אבל כלפי חוץ אנשישם יראו שהם חיים באותו הבית, ועל כן יבואו לידי חשד וחלילה יהיו רנונים. על כן תקנו שלא תישן באותו הבית.