שירות לאומי

השאלה: שמעתי שגם רבנים לאו דווקא חרדים קמו על השירות הלאומי בתור "יהרוג ואל יעבור" אך בתחומים מסויימים

רציתי לדעת א.איזה תחום אינו טוב לש"ל ?
ב.האם התחום שאני יעסוק בעז"ה הוא בסדר הלכתית
שהוא:בית ספר יסודי-דתי,ושבדירה יהיו פעם בשבוע שיעורי תורה ושמעתי הרבה תשבחות על הבית ספר מפי אנשים ישירים שנמצאים שם.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/19/2013 2:37:38 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אם השירות הוא ללמד אחרים הרי זה מצווה רבה של תלמוד תורה, ובייחוד שהתנאים הסביבתיים הם בסדר, בנות טובות, על כן אם גם הרכזית אכפת לה מענייני התורה והמצוה, הרי שראוי ללכת לשם בשמחה, ולמלא שליחות חשובה.