הודעת שרשרת

השאלה: בזמן האחרון אני מקבל לפלאפון לאימל ולכל מיני מקומות הודעה כזאת:
"ברכת הרב שבוע טוב תקרא עד הסוף זאת לא כמו כול הודעת שרשרת זאת אמיתית...! הרב אבוחצירא אמר שהוא חלם חלום שהתגלה בו איש חשוב והוא אמר שהוא רוצה שכול עם ישראל ידע את זה שהוא התגלה לראשונה לאחר 2000 שנה [ עוד 3 שעות מהרגע שתקרא הודעה זו תקבל טלפון שיעשה לך את השבוע. אם תשלח זאת ל20 אנשים בחצי שעה הקרובה תקבל את הטלפון המשמח. אם לא תשלח ותתעלם זה יהיה השבוע הכי גרוע בחיים שלך . זה אמיתי-בדוק! ( אין לך מה להפסיד"

מה זה???

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/19/2013 3:52:41 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

דברים בטלים.