מה אני עושה

השאלה: לפני הנישואין פגשתי מישהי והיה לנו נחמד ביחד לאחר כמה זמן היא רצתה שאעשה דור ישריםץ אני לא כל כך האמנתי בזה ולכן נתתי את הקוד של אח שלי ב"ה התחתנו ואישתי נכנסה להריון ועכשיו היא בחודש ה 12 ב"ה בנתיים כל הבדיקות בסדר גמור אבל הדבר מעיק עלי אני אוהב אותה כל כך ורוצה להגיד לה את האמת ומצד שני יש עוד הרבה בדיקות של עשינו עדיין ואני מפחד מהתוצאות שלהם ואני מרגיש כזה נוכל ושקרן ביחס לאישתי אני מבולבל לחלוטין...

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/19/2013 3:51:41 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

באופן כללי אני מקווה שהכל בסדר ואי"ה יהיה בסדר. אולם מה שפריע לך זה העלמת המידע מאשתך, ודבר זה לא יוכל להפתר אלא כשתשב עם אשתך במתינות ומתוך חכמה ותספר לה את האמת.לדעתי אינכם צריכים לעשות עוד בדיקות, אולם אתה חייב לספר לה כדי להוריד את העננה הזאת שבקשר שבינכם. אני בטוח שגם היא תבין את הסיבה שגרמה לך לעשות את הפעולה הזאת, וביחד יתחזק הקשר בינכם, ואי"ה הלידה תעבור בשלום והכל יבוא על מקומו בשלום.

חודש טוב