אי פריון

השאלה: שלום וברכה...אנחנו זוג נשוי למעלה מ13 שנה, ויש לנו ברוך השם תאומות , אנחנו מנסים כבר כמה שנים להכנס להריון אך ללא הצלחה, במסגרת בדיקות שאינו נדרשים להם, אנחנו התבקשנו לתת דגימת זרע לבדיקה, הבעיה היא: שפניתי אליכם בעבר, ונשלח אליי הביתה פתרון למצב הנ"ל, ולצערי, זה לא מספק את המעבדה בטענה שהזרע לא תקין לבדיקה במצב הזה, ונדרש ממני להוציא זרע בשיטה אחרת, האם ניתן לעזור לי במצב הזה?

התשובה

מכון פוע"ה | כ"ה תשרי תשע"ז 10:24

לשואל שלום.

אנא פנה שנית בהקדם למכון פועה 02-6515050 (רצוי לרב שדיברת איתו בעבר), לצורך מציאת פתרון מתאים.

כל טוב

אריה כץ

רב משיב במכון פועה