דימום אחרי לידה

השאלה: שלום וברכה,
אשתי ילדה לפני כחודשיים+, ומניקה.
cerazetteכשבעה שבועות לאחר הלידה היא טבלה ולאחר מס´ ימים החלה ליטול גלולות מסוג
Papבתחילת השבוע האחרון היא ביקרה אצל הרופאה, לביקורת לאחר הלידה (חודשיים לאחר הלידה), ובה נלקח משטח
למחרת החל להופיע דימום, כלומר, מיום שני ועד היום, עדיין
בעבר קרה לה שהופיע דימום עם נטילת גלולות אלה, אם כי לא ברור לנו ממה הוא נובע כעת.
מה עושים?
אבקש את עצתכם,
תודה רבה

ושנה-טובה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/20/2013 7:21:24 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

מזל טוב

תופעות כאלו ידועות מאד לאחר לידה ובייחוד לנשים שלוקחות גלולות. בינתיים המצב שהדם מטמא, ויש לנהוג כפי כל ראיית דם. כדאי לפנות לרופא ופעמים גלולות מסוימות לא מתאימות לאשה מסוימת ואז משנים כדורים.

כתיבה וחתימה טובה

יהוד הלוי עמיחי