דימום לאחר פאפ ופיפל

השאלה: נמצאת בתחילת ששבעת הנקיים (לאחר דימום של שבועיים) הייתי אצל רופא שעשה בדיקת פאפ ופיפל לאחר מספר שעות שוב החל דימום האם עלי לספור שוב? הרופא אמר שראה צוואר רחם סגור ללא דימום.

התשובה

מכון פוע"ה | ל' שבט תשע"ז 14:59

חודש טוב

אם לפני הבדיקה ברור שהיה נקי (כגון שנעשתה בדיקה פנימית של שבעה נקיים בבוקר לפני או שהרופא הסתכל וראה שאין דימום), ולאחר הבדיקה היה דימום קצר שנמשך פחות מיממה והיה במגמה של פוחת והולך, אנו תולים את הדימום בפציעה שהבדיקה גרמה ומטהרים.

אם אחד הנתונים לא קיימים או שונים, כדאי מאוד לברר את הדברים ישירות דרך מכון פועה 026515050 על מנת לברר את המצב לאשורו.

כל טוב

אריה כץ

רב משיב במכון פוע"ה