חלום

השאלה:

שלום רב-אני ברוך השם בהריון מאוד בהתחלה ואמי אמרה שחלמה חלום קול כלשהו אמר לה שאקרה לתינוק שיוולד בשם אותו מלאך שיגן עליו ביום היוולדו.ברצוני לציין שלפני חלום שמעה על הסיפור ילד שקראו על שמו של דוד המת ועלה בגורלו אותו דבר כמו דודו.מה עלי לעשות?לפני חלום מבינה שיהיה בן כיוון שאין בנות מלכיות-שמות.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/21/2013 12:08:34 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

הרבי בצדקה ומעשים טובים, ודברי חלומות לא מעלים ולא מורידים, ובייחוד במקרים כאלו שהחלומות מושפעים ממחשבת היום, ועל כן הדרך היא להוסיף צדקה וחסד ואז הקב"ה ישלח עזרתו מקודש לשמורך ופרי בטנך מעתה ועד עולם.
כשיוולד אי"ה התינוק/ת תקראו בשם שאתם רוצים שיש לו משמעות לגביכם ואתם רוצים להנחיל לו ערכים אלו.