כדורי הרזיה - הודיה

השאלה:

בס"ד
שלום לכבוד הרב,
ברשותי כדורי הרזיה העשויים מקקטוס "הודיה" הגדל בדרום אפריקה. הכדורים הם של חברת "CALORI" וכפי מה שראיתי לא מצוינת עליהם כשרות. האם הרב יודע האם הם כשרים? האם אפשר לקחת אותם כי זו "תרופה"? אציין כי על החפיסה אין כל רשימה של רכיבים מלבד "100%רכיבים טבעיים" ושמצוין שזה מקקטוס ההודיה. אשמח לתשובת הרב בהקדם בכבוד רב ותודה מראש .

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי |

בס"ד
שלום וברכת ד'

אינני מכיר את התרופה הזאת אבל אם אין לה טעם אלא כדור או קפסולה שנבלע אפשר להשתמש. אם יש כדור זהה כשר יש להשתמש בו.

בברכת התורה והארץ
הרב יהודה הלוי עמיחי