נידה בהריון

השאלה: שלום
אני בהריון רביעי שבוע 22. השבוע היה לי דימום אחרי יחסים, דבר שמעולם לא קרה לי בעבר. הדם היה טרי ולמחרת כבר הפסיק. רופא שהייתי אצלו למחרת אמר שהדם מהרחם ואני נידה. מה הדבר אומר לגבי טהרה? האם צריך להתייחס כמו במחזור - לספור חמישה ימים ואז הפסק טהרה ועוד שבעה נקיים ואז ללכת למקוה? זה נשמע "מוגזם" לדימום של יום אחד. אני מבקשת לדעת בדיוק מה צריך בהקדם
תודה מראש, חנוכה שמח

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/20/2013 5:16:57 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

שההריון יעבור בבריאות ושמחה.

אמנם את נידה כלל המחזורים כולל שמירת הימים, אמנם זה היה דמום חד פעמי אבל יש לכך גדר של מחזור.

חנוכה של אורה