פיריון

השאלה: שלום לכבוד הרב...
אני ובעלי מנסים להביע ילד ואני נתקלתי בקשיים כי יש לי כמה בעיות אני רוצה לדעת אם יש ברכה או סגולה בנוגע לזה כי אני מאוד רוצה ילדים

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/21/2013 12:48:28 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אשתך כגפן פוריה בירכתי ביתך, אין ברכה וסגולה אחת אלא להוסיף בתפילות ותחנונים לפני בורא עולם שישלח עזרכם מקודש, והיותר מועיל הם תפילות במקומות המקודשים (כותל, קבר רחל). והעיקר להשתדל בשלום בינכם ובין כל אדם מישראל, לבל יעלה כל רוגז לפניכם, והשמחה תהא במעונכם, ואי"ה הקב"ה יוסף שמחה לשמחה.