פיריון

השאלה: נכבדיי שלום רב,
הייתי שמחה שאם הייתם יכולים לסייע בידי ולהפנות אותי לחומר תוב או למקור מידע כלשהו בנושא פוריות.
ניסיתי למצוא חומר בנושא במשנותיו של הרמב"ם אך איני מוצאת את התשובות.
לפני מספר שנים עברתי טיפולים הורמונליים במטרה להיכנס להיריון וכתוצאת מכמות ההורמונים, פרצה אצלי מחלת הסרטן שכנראה היתה חבויה.
יתברך שמו לעד, אני בריאה מזה כשנתיים והרופאים לא יכולים לסייע בידי ואינם מוכנים לתת לי שוב טיפול הורמונלי.
אני בת 45 ללא ילדים.
אנא עזרתכם באם יש טיפול באמצעות צמחי מרפא או משהו אחר שיכול לעזור לי ולהחליף את הטיפולים הרפואים והתרופתיים.
מודה לכם על זמנכם בקריאת ההודעה ומקווה ומתפללת משורש נשמתי שתמצאו לתת לי את התקווה.

תבורכו על פועלכם,
טליה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 1/29/2013 2:08:54 AM
שלום וברכת ד´

כדאי לפנות למכון פוע"ה בירושלים. הם מטפלים בנושאים אלו.