צום הריון בסיכון

השאלה: שלום לכבוד הרב,
אני בהריון ספונטני(שבוע 31+2),בעברי 3 הפלות לאחר טיפוליIVF בשבועות 8, 17, 19.בהריון נוכחי עברתי קשירת צוואר הרחם בתפר שירודקר בשבוע 12. אני נמצאת במעקב שבועי במרפאת הריון בסיכון גבוה באסותא.מטופלת אחת לשבוע בזריקת פרוגסטרון ונמצאת במעקב שבועי של US ודו שבועי של מוניטור צירים.
כיצד עלי לנהוג ביום כיפור? (הרופא סבור כי אין לצום ממליץ לשתות בשיעורים מיץ ענבים).
אודה לתשובתך בהקדם, גמר חתימה טובה ובשורות טובות.
אפרת

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/21/2013 12:42:25 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

לפי המתואר במכתב הרופא צודק, ומהבוקר אפשר להתחיל לשתות עד 44 סמ"ק כל 9 דקות. ואם יש צורך ליותר אפשר כל 5 דקות.

בע"ה הכל יעבור בשלום.

מזל טוב.

גמר חתימה טובה