רפואה - בחירת התמחות

השאלה: כבוד הרב שלום,
ברצוני להתייעץ עימך בשאלה שאני מתלבט בה בשבועות האחרונים.
אני בחור דתי, סטודנט לרפואה והגעתי לשלב בו אני נדרש לבחור בתחום בו אתמחה.
אני מתעניין במספר תחומים, ביניהם רפואת ילדים, רפואת עיניים וכן רפואת נשים.
מבין השלושה, התחום שמסקרן,מעניין וכן אני חושב שאוכל לתרום בו את המירב הוא רפואת נשים.

האם ישנה עדיפות לכך שאני אבחר בתחום אחר אף על פי שבתחום זה אני מרגיש שאוכל לתרום הכי הרבה?

מצפה לתשובתך בתודה מראש.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/20/2013 5:04:06 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אם הכל נעשה מתוך מחשבה ויראת שמים, ובתחום זה אתה רואה אפשרות לתרום לעם ישראל ולעולם כולו, א"כ אין מניעה להתמחות בכך. אבל הכל כשהבחינה נעשית באמת וביושר.

עלה והצלח