תשעת הימים

השאלה: אני סובלת מבלט דיסק בגב ומטופלת אצל כירופרקט. בנוסף המליצו לי לשחות פעמים בשבוע. בעבר סבלתי מאוד וכיום אני מרגישה הרבה יותר טוב עם הגב. האם מותר לי להמשיך לשחות גם בתשעת הימים ?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/21/2013 12:47:28 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אם השחיה היא מוגדרת כרפואה אפשר להמשיך ולשחות בתשעת הימים, ובלבד שלא תעשה להנאה, ולכן מיד שגמרת את השחיה הבראותית יש לצאת מהמים.
אם אחר הבריכה יש צורך להתקלח להסרת כלור ג"כ אפשר להתקלח, אבל צריך לעשות זאת במים קרים או בשנוי.