הלכות ריבית בימינו

השאלה:

שלום כבוד הרב,
שמי קים, אני סטודנטית למחשבת ישראל באוניברסיטת חיפה, ב"ה מתעתדת להיות מורה לתנ"ך ולמורשת ישראל בבתי ספר.
בימים אלו אני כותבת עבודת סמינריון בנושא הלכות ריבית. נתקלתי בכמה כותבים ופוסקים שמתייחסים לדברים שכתבת, וגם קראתי מעט מן הדברים שלך בנושא, ורציתי לשאול - היכן אוכל למצוא בצורה מסודרת את משנתך ואת כתביך ההלכתיים בנושא ריבית? האם האם ניתן למצוא אותם באחד מספריך? או אולי בקובץ ממוחשב במקום כלשהו?

תודה רבה!!
קים

התשובה

הרב יעקב אריאל |

אין קובץ מסודר בנושא יש פה ושם שאלות ותשובות באתר שלי באינטרנט. בספרי באהלה של תורה ח"א ובספרי ההלכה בימינו