ביקורת על פרסום של מוצר

השאלה: שלום הרב, בעקבות פרסום בפייסבוק קניתי לק שהמםרסמים הכריזו שהוא לק עמיד מחיר הלק היה גבוה יחסית 60 ₪ . רכשתי את הלק הזה והוא לא היה עמיד כלל. התחיל להתקלף תוך פחות מיום, לקח לו המון זמן להתייבש בניגוד לפרסומים. בנוסף, גיליתי שמוכרים את אותו הלק בעלי אקספרס המחיר בין 2-13 ₪... האם מותר לכתוב בתגובות על הפרסום שהלק אינו עמיד כלל? התלבטתי ושאלץי את עצמי אם זה מתוך נקמנות אבל , האמת שיש בי רצון שאחרים לא יפלו בפח. אודה לתשובתך. תודה רבה

התשובה

הרב אהוד אחיטוב | כ"ד שבט תשפ"ג 15:30

ב"ה

שלום וברכה

מותר לך לכתוב ביקורת על מוצרים, אם אכן הנתונים שאת כותבת בדוקים בצורה ודאית, כדי להציל אחרים מהפסד כספי. אך לא לכתוב תחושות או דברים שנדמה לך.

בברכת התורה והארץ

אהוד אחיטוב