חסלט

השאלה: שלום רב, שמתי לב שלחברת "חסלט" ישנם מוצרי אריזה ממקומות שונים וכן כשרויות שונות שאינן מופיעות על אותם ירקות - לדג' יכולה להיות אריזה של כרוב של "חסלט" עם כשרות שונה מאריזה אחרת של כרוב "חסלט". לכן אני שואלת: האם ישנו הבדל מבחינת נגיעות בין אותו מוצר באריזות ובכשרות שונה? כלומר - במידה ואני מעוניינת להקפיד על רמת הכשרות הגבוהה ביותר - האם "זה בסדר" לקנות מוצר "חסלט" ללא קשר לגוף הבד"ץ שמנפיק לו את הכשרות או שהבדצים השונים מייצגים סטנדרטים שונים של נגיעות\גידול הירק\בדיקה.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | כ"א אייר תשע"ז 1:22

בס"ד

שלום וברכת ד'

כל מוצר של "חסלט" הוא ברמה גבוהה של כשרות, כידוע בגופי הכשרות השונים יש מניעים שונים, וקשה להגיע לאחידות, אבל בודאי שכל מוצר של "חסלט" הוא ברמת כשרות גבוהה ביותר, ולא משנה אם זה אוצר הארץ או כפרי טרי (אינני זוכר את כל השמות).