חרקים בחסלט

השאלה: בירק ללא חרקים של חסלט בהשגחת הרב יצחק יגאל קמינצקי ובדץ העדה החרדית מצאתי בכמה עלים חיצוניים יותר נקודות חומות בולטות מעל פני העלה שלא יורדות בהשריה ושטיפה וכשמגרדים בציפורן זה יורד השאלה האם זה סוג של חרק או קנימה ומה לעשות? תודה רבה מראש

התשובה

מכון כושרות | י"ט סיון תשע"ט 23:49

שלום וברכה

כפי שאתם בוודאי מתארים לעצמכם אין לי שום דרך לקבוע אם מדובר בחרקים או בלכלוכים על פי התיאור שנתתם.

חסלט זו חברה טובה מאוד שלרוב המוחלט עומדת בנקיון מלא. עם זאת תקלות יתכנו לכל חברה אנושית.

אם יש ספק ממשי - אני ממליץ להמנע מלהשתמש.