כרובית סנפרוסט

השאלה:

כרובית שבהשגחת הרב י.זמיר מ.א. ע.יזרעאל ובליווי הגידול ובדיקות מדגמיות של מכון התורה והארץ. מה צר'ך לעשות עוד לפני הבישול א. אם מדובר בבית ב. אני מתנדב בבית אבות .מה הטיפול הנוסף הנדרש באם רוצים לבשל לקשישים דיירי הבית

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | ד' כסלו תשע"ו 1:11

בס"ד

שלום וברכת ד'

מכון התורה והארץ איננו נותן את הכשרות, מעבדת מכון התורה והארץ עושה את הבדיקות אבל לא קובעת הלכתית.  שאלות אלו יש להפנות לרב נותן הכשרות. לדעתי לעניין בית אבות ניתן לאכול לאחר שזה גם עבר ובישל.