קוואקר דק

השאלה:

שלום כבוד הרב,
באתר התפרסמה תשובה מלפני מספר שנים בנושא בדיקת קואקר דק. ורציתי לשאול האם המציאות השתנתה כיוון ששמעתי שזה בעייתי לברור אותו ועדיף לקנות קוואקר עבה ולטחון לבד בבית? האם זה נכון?
השאלה על קווקאר שקונים לא באריזות פח (כיוון שיותר יקר) אלא בשקיות ארוזות, כאשר השקית נראת נקיה.
האם יש בעיה לברור לבד?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי |

בס"ד
שלום וברכת ד'

לא ידוע לי על שינויים בבדיקות, אפשר להמשיך לבדוק על ידי נפוי ברשת ולאחר מכן להעביר את הקוואקר מצד לצד ולראות שאין בין החלקים שאריות של חרקים.

בברכת התורה והארץ
הרב יהודה הלוי עמיחי