ירקות ללא חרקים

השאלה: שלום, קראתי מאמר שאומר שהקרנת אור עם אורך גל ספציפי על ירקות בזמן הגידול היא ממש אפקטיבית למניעת נגיעות של חרקים בירקות. פעם ניסו דבר כזה עם הירקות "ללא תולעים" שלנו? http://www.nature.com/srep/2014/141209/srep07383/full/srep07383.html

התשובה

אגרונום מוטי שומרון | י"ד אייר תשע"ה 11:00

שלום וברכה

למיטב ידיעתי לא נוסתה אצלנו הקרנה של הגידול. אנו משתמשים ברשתות בעלות אפקט של צמצום התרבות של חרקים מסוימים. מדובר באמצעי אחד מיני רבים היוצרים יחד "חבילה" של אמצעים מונעי חרקים.

בברכת התורה והארץ

מוטי שומרון