כרובית נקיה

השאלה: שלום לכבוד הרב. רציתי לשאול בבקשה. בשנה שעברה היה בחנויות כרובית טריה, בכשרות שלכם. עם חותמות של הרב אריאל והרב ליאור שליט"א. הרב כתב לי אז, שזאת כרובית נקיה מאוד. ואתם משתדלים שלא ימצא אפילו תולעת אחת, בבדיקות שלכם. היום ראיתי כרובית של חסלט, אבל כתוב רק, שזה בהדרכת הרב יואל שוורץ. רציתי לשאול האם מדובר באותו דבר? באותה רמת כשרות? ואין חשש כל כך לתולעים(כמובן ששוטפים). תודה רבה וסליחה על זמנו של הרב. בברכה בנין הארץ, שמוליק מהשומרון.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | ז' שבט תשפ"ג 10:30

בס"ד

שלום וברכה

כל הכרוביות שמשווקות על ידי חסלט, הם באפס חרקים בכרובית (על פי בדיקות מעבדה מחמירות).

ברכת התורה והארץ