רשת מנגל מעל רשת מנגל

השאלה:

אני מוזמן לארוע גדול במקום עבודתי, ובמקום אמורים להכין "על האש" במנגל גז שאיננו כשר. מכיוון שהרשת המקורית עשויה ברזל יצוק והיא בעלת מידות גדולות, אין באפשרותנו להביא רשת חלופית. בנוסף אינני יודע אם ניתן ללבן את הרשת באותו המנגל.
האם ניתן להביא רשתות מנגל כשרות ולהניח אותן על הרשת שבחזקת טריפה? האם פעולה כזו תגרום לרשתות הכשרות להיות טריפות?
תודה!

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי |

בס"ד
שלום וברכת ד'

אפשר לחמם היטב לפני השמוש, וכמו כן, אם תניחו רשתות אחרות הן לא תאסרנה.

בברכת התורה והארץ
הרב יהודה הלוי עמיחי