שמן דגים

השאלה: שמן דגים. שלום כבוד הרב, יוסי חולה ונטילת שמן דגים חשוב מבחינת ערכו התזונתי בכדי לרפאות אותו. האם ניתן ליטול אותו גם אם אין ודעות שהשמן הופק מדג טהור? (בבקשה האם תוכל להוסיף: מקורות בהם נעזרת,האם נשאלת שאלות דומות בנושא זה?,האם יש הבדל בין עדות שונות או מחלוקת או זמנים שונים? תודה רבה.

התשובה

מכון כושרות | כ"ג ניסן תשע"ו 16:03

את כל תוספי המזון והויטמינים האלו ניתן להשיג עם הכשר למהדרין, וכך ראוי ונכון לנהוג לכתחילה.
וחשוב לדעת שלא ניתן להכריע לגבי רמת הכשרות של מוצר ע"פ הרכיבים הכתובים על האריזה.