אמונה

השאלה: שלום רב,
אני בת 18 ובאה מבית דתי.
כבר זמן מה שאני חשה שהאמונה שלי כבר לא אמתית, ושקיום המצוות שלי נובע רק מתוך הרגל והכרח.
הייתי רוצה להעמיק את האמונה שלי, ושאלתי היא היכן ניתן לעשות זאת ואילו ספרים היית ממליץ לשם כך.

תודה מראש!!

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 1/30/2013 7:28:02 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

יש היום ב"ה הרבה מדרשות שעוסקות בשאלות אלו בברור עמוק. כדאי להרשם לאחת מהן, יש במדרשת הרובע בעיר העתיקה, יש מדרשה טובה בגבעת וושינגטון, כמו כן בחברון יש גם מדרשה, אלו מדרשות שאני מכיר, אבל אני בטוח שיש עוד הרבה מדרשות, כדאי להתעניין אצל חברותייך.
אשריך שאת דורשת וחוקרת בענייני אמונה, ויהי רצון שתמצאי את הדרך שלך.