ביטול שידוך

השאלה: אני בחורה חרדית כבת 19.
לצערי לפני כחמישה חודשים ביטלתי שידוך.
כחודשיים אחר הביטול שלחתי לאם חתני לשעבר מכתב מפורט שבו אני מביעה את צערי העמוק ומצדיקה את הדין על כולנו. מהשדכנית הבנתי שהאם התקשרה אליה בוכיה ואמרה לה שהם מאד התרגשו מהמכתב וברור להם כעת שאינני אשמה. מהחתן לא שמעתי דבר. יש לי המון בעיות בזמן האחרון ודברים לא פתורים שגם לא נפתרים. אני חוששת שהוא מקפיד עלי עדיין. מה גם שעד עכשיו לא קבלתי שום הצעת שידוך, דבר שלא קרה לפני כן.
מה אני עושה???

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/19/2013 3:04:56 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

תרבו בתפילות ותהילים. כמו כן כדאי לשאול כיצד היה ביטול הקשר האם היו תנאים קודם האם היו קנסות כספיים, לצורך זה צריך שיהיה רב צמוד שיודע את כל הפרטים כיצד היה השידוך וכיצד התבטל, ורק לאחר מכן אפשר להמשיך הלאה.