ביטול איסור ברוב לצורך תינוקות

השאלה:

שלום הרב מצטט כאן תשובה של הרב. האם תשובה זו רלוונטית גם ל"נוטרילון פפטי-ג'וניור". המטרה שלו היא זהה לנוטרמיגן. רק החברה שונה?

"אם האנזים הטרף לא ראוי לאכילה הוא כשר אומנם הוא נעשה ראוי לאכילה ע"י התערובת אך אז הוא בטל ברוב ומכיון שלכה"י הוא איסור דרבנן לספרדים מותר להוסיף עד פי 60 ולבטלה ברוב גם לכתחילה ומכיון שמדובר בתינוקות גם אם אינם בסיכון יש להם גדר חולה שאין בו סכנה ואף הם רשאים לנהוג כמו הספרדים ולהוסיף על התערובת ולבטל לכתחילה עד פי 60. תודה מראש

התשובה

הרב יעקב אפשטיין | ד' חשון תשע"ח 9:52

איני יודע באיזה איסור מדובר, אולם נראה לי שהוא אמור לגבי כל החומרים מאותם תנאים.