גיור מהיר

השאלה:

איך אני יכולה לדעת אם אני יהודייה ואם אני לא איך אפשר להתגייר מהר .!

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | כ' אב תשע"ח 9:58

בס"ד

שלום וברכה

יש היום בכל בתי הדין מרכז לברור יהדות, כמו כן יש שרות כזה מטעם ארגון צהר

02-6242206 או בדוא"ל

shorashimc@gmail.com

אם הברור לא מצליח להוכיח שאת יהודיה, יש לעשות גיור.

גיור המקובל בעולם ההלכה והמדינה הוא גיור דרך בתי הדין לענייני גיור של מדינת ישראל (הזהרי מבתי דין פרטיים, שלרוב הנזק רב על התועלת). ברור שאם את שומרת תורה ומצוות ההליך קצר יותר אבל אם עדיין אינך שומרת תורה ומצוות ההליך ארוך יותר עד שמספיקים ללמוד ולהפנים את עיקרי היהדות.

בהצלחה רבה