דפי לימוד

השאלה: שלום, הרב, אני רוצה ללמוד את מצוות התליויות בארץ בעיון, ותהיתי אם יש לרב דפי מקורות בשבילי. תודה.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | כ"ז אדר תשע"ח 20:13

בס"ד

שלום וברכה

יצאו הרבה ספרים שעוסקים במצוות אלו. אינני יודע למה כוונתך ללמוד משניות, ירושלמי, רמב"ם ערוה"ש חזו"א ועוד. או ללמוד מהר לכל צורה יש דרכי למוד שונים. אולי כוונתך לספרי קצורים בנושא. בכו"א סיכום הלכות מצוות התלויות בארץ יצא על ידי הר"ר שמואל אהרון בורכיאן בישיבת מרכז הרב. וכן יצא ספר דומא בישיבת כרם דיבנה.

עלה והצלח