הכנת יין שיהיה ראוי גם למזבח

השאלה:

יקב אלול מגדל כרמי יין אורגניים בפיקוח אגריאור והעדה החרדית ירושלים בכרמי יוסף כ136 דונם . ישנה חלקה של כ25 דונם נוספים שאנו רוצים לגדלם לפי כל החוקים וההלכות שיהיו ראויים לבית המיקדש . עם מי אפשר להתיעץ ולקבל הנחיות ברורות . תודה . יקב כרמי אלול נמצא במושב יציץ ומיצר יין אורגני וכן יין אורגני טיבעי 100%

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | י"ב אב תש"פ 10:27

בס"ד

שלום וברכה

כדאי לפנות לפרו' הלל וייס 0545343545.

נא לא לומר שהיין לבית המקדש, זה יכול לסבך מאד את הנושא, כדאי לומר שאתם רוצים לעשות יין שיהיה ראוי גם לבית המקדש, אבל לא שהיין הזה הוא לבית המקדש, שאם לא כן יש חשש הקדש.