טיפולי נוי לגברים

השאלה: שלום! סליחה על השאלה המוזרה. הייתי מעוניין לדעת אם מותר לי לעשות טיפול לייזר להסרת שיער באזורים כמו כתפיים, גב, ישבן. אינני מתכוון לעשות זאת בשביל להשוויץ בגוף יפה (ח"ו) או כדי להראות טוב או כי המודה אלא בסך הכל כדי להרגיש טוב עם הגוף שלי באמת מתוך צניעות. הרבה שנים מאוד מפריע לי ומצער העובדה שיש לי שערות במקומות האלה. חשוב לי לציין שהנני אדם תורני. תודה רבה!!

התשובה

הרב יעקב אפשטיין | י"ב תשרי תש"פ 7:28

נראה לענ"ד שמותר. עי' חבל נחלתו חלק ה סימן כג (נמצא בויקיטקסט).