לימוד תורה לנכרי

השאלה: שלום כבוד הרב! בבית הספר שלנו. יש פרוייקט לעולות מרוסיה. חלקן יהודיות וחלקן גויות(יש בתהליכי גיור ויש שאינן)- פרוייקט שלא לומדים בו יהדות אלא מקצועות חול. שאלתי היא: בית הספר החליט לצרף את חלקן לכיתות הלימוד, כך שנוצר ערבוב ביניהם.(בין הפרוייקט לתלמידות הרגילות בבית הספר) האם אפשר ללמד תנ"ך בכיתה זו? מה מותר ללמד ומה אסור? האם זה תלוי ברוב תלמידות יהודיות או שזה לא שייך? תודה רבה!

התשובה

הרב יעקב אריאל | כ"ב כסלו תשע"ז 19:59

נראה לי שראוי ללמד כי סו"ס מדוע שהיהודיות לא תלמדנה וכן הגויות המתעתדות להתגייר  והיתר אולי גם הן תתקרבנה ותתגיירנה.