צום וחרדה

השאלה:

שלום כבוד הרב: אני חזן בעז״ה בכיפור ומאוד לחוץ אני השנה התחלתי לסבול מהתקפי חרדה ואני מרגיש רע מאוד ופשוט נכנס לפחדים מאוד גדולים בגלל הצום... האם ניתן לקחת רסקיו בזמן הצום?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | ח' תשרי תשע"ז 11:32

בס"ד

שלום וברכת ד'

א. רפואה שלמה ושיתקבלו כל התפילות בע"ה.

ב. 1. האם התקפי החרדה הם עצמיים, דהיינו לא קשור ליוה"כ או שבגלל יוה"כ והחזנות יש התקפי פחד. 2. במה מתבטא התקפים אלו, האם זה מפיל אותך למשכב או שמא רק חולשה מסוימת. 3. מה טעם הטיפות שאתה לוקח, האם הם מרים או טעימים. 4. האם ניסת תרופה זו והאם יש לה השפעה עליך.

ג. לאחר שנראה את התשובות נשתדל לענות.

חתימה טובה