האם יש צורך בסליחה?

השאלה: שלום, רציתי לדעת האם במקרה הבא אני צריכה לבקש את סליחתי מאותו אדם.
חברי לשעבר ואני הסתכסכנו כמה פעמים והיו ריבים, ובריב האחרון אני ניתקתי לו בפרצוף בבקשה שלא ידבר איתי ומאז אנחנו עד היום לא מתוקשרים, האם אני צריכה לבקש ממנו סליחה ולשוב לדבר איתו, למרות שהוא לא אראה סימני פגיעה ממני?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/8/2013 12:37:20 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אין צורך להתקשר עמו, אם את חושבת שהיית פגיעה בכך שניתקת לו את הטלפון, אפשר לכתוב מכתב שאת מתנצלת על הצורה שהדבר נעשה, ואינך חוזרת בך מעצם הדבר.

חתימה טובה