חברתי

השאלה: חברתי שאלה אותי שאלה:"את יכולה לענות לי על החלום שלי?"אמרתי"אנסה" וככה היא מספרת לי "לילה אחד חלמתי חלום שכל הכתה שרה במקהלה ואז מרימים אותך על הכסא ני מסתובבת כדי ליראות את פניך ואני רואה משהו אחר איך זה יכול להיות?" אמרתי לה:"אני אחפש בגוגל אתר לפתירת חלומות" בבקשה ענה לי על הבעיה...

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/10/2013 4:25:07 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אין פותרי חלומות בימינו, יש הדרכות של חז"ל, ומכיוון שבסיפור שלך יש הרבה מרכיבים לא ידועים, מתי היה החלום, איזה רושם השאיר וכדו´. על כן איעצכם לא להתעסק בדברי חלומות, כפי שחז"ל הורו, דברי חלומות אינם מעלים ואינם מורידים. על כן יש לעסוק במציאות ומדות טובות ולא בדברי חלומות.