שאלהה....

השאלה:

בס"ד

שלום לכבוד הרב

ביום חמישי בערב הייתה לי מסיבת גיוס..ונכנסתי להתקלח ואז יצאתי עם מגבת פתאום ראיתי שאבא שלי מתפלל בפינת טלויזיה בקומה למעלה ולא הרגשתי בנוח שיצאתי לידו עם מגבת לא ידעתי שהוא מתפלל שם כי בד"כ הוא לא מתפלל שם.
ואז נכנסתי ישר לחדר וגם השארתי את הדלת של המקלחת פתוחה והוא התפלל נראה לי הוא היה בתפילת עמידהוהמקלחת זה כמעט מול איפה שהוא התפלל.זה בסדר??
תודה!

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/8/2013 5:23:16 AM

בס"ד

שלום וברכת ד´

תפילתו התקבלה, אמנם לכתחילה צריך להזהר שלא להתפלל כנגד המקלחת.