זני תרנגולים

השאלה: שלום וברכה ברצוני לגדל תרנגולות - אילו זנים של תרנגולות הן הכי כשרות ועם מסורת וכו'? כי יש כל מיני זנים וערבובים, וכו', וכן עוף פטם שמערבבים זנים לא כשרים וכדו'. תודה רבה

התשובה

הרב דוד אייגנר | כ"ד אלול תשפ"ג 12:51

ב"ה

שלום וברכה

ישנם הרבה זנים ותתי זנים שהם כשרים ואין עליהם שום פקפוק, לפי הנחיית הגר"י אריאל בסוגיה, בכל זן שאין בו שינוי מהותי, כלומר מספר אצבעות וכדומה אין מניעה להשתמש באותו זן, אך אם יש לך שאלה ספציפית על זן מסוים אנא פרט במה מדובר.

בברכה

דוד