צפייה בריקודים

השאלה: אישה נשואה מותר לה לראות מופע של בנים בגיל 11 עד 14 זה לא גורם לה למחשבות טמאות האם מותר להתבונן בהם רוקדים?

התשובה

הרב דוד אייגנר | י"ג כסלו תשפ"ד 12:28

ב"ה

שלום וברכה

לא ברור מהשאלה מה הצורך בכך? האם זו עבודתה? מורה למחול? מחנכת? ואז טרודה במלאכתה ואין כאן בעיה.

לגבי ריקודים סתם, כל עוד מדובר במנגינות כשרות וריקודים של שמחה וכדומה גם כן אין בעיה.

אם מדובר בלבוש לא צנוע, או בשירים לא צנועים, אין לראות מופע זה, אציין גם אם אלו בנות שרוקדות במקרים אלו, לא ראוי לצפות בכך.

בברכה

דוד אייגנר