תוספי תזונה בהנקה

השאלה: אני 7 שבועות אחרי לידה ואני נוטלת פומיניק, היה לי דימום כבד מאוד למשך למעלה משבוע ועכשיו הוא התמעט ויש לי כתמים, המליצו לי לקחת ביופלבונואיד הדרים 1000 מג של סולגר. כמו כל התרופות כתוב להתייעץ ברופא במקרה של הנקה - האם ידוע אם יש בעיה באמת בתרופה הזו ואם כן מה הבעיה. האם יש המלצות נוספות למניעת כתמים.

התשובה

מכון פוע"ה | ט"ו אדר תשע"ט 10:29

לשואלת שלום.

סביר להניח שאין שום בעיה (לא מדובר בתרופה אלא בתוסף תזונה), אולם אם רוצים תשובה מדויקת כדאי לפנות למרכז היעוץ הטרטולוגי של משרד הבריאות - 02-5082825.

כל טוב

אריה כץ

רב יועץ ופוסק במכון פוע"ה