צום יום הכיפורים המשך

השאלה: שלום רב, שאלתי לגבי אמא שלי שמחלימה מארוע מוחי והרופא אמר לה לנסות לצום מאוכל אם תרגיש טוב אבל לשתות. שאלתי אם היא אמורה לשתות רגיל או בשיעורים. זאת היתה תשובתך: נראה שתשתה פחות פחות מכדי שיעור דהיינו כל 9 דקות 35 סמ"ק מיץ או שתיה. אם תרגיש שקשה לה אפשר לשתות רגיל. לצערי לא הבנתי למה אתה מתכוון בפחות פחות תודה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | ט' תשרי תשפ"א 8:24

בס"ד

שלום וברכה

הכוונה היא שכל 9 דקות יכולה לשתות 35-40 סמ"ק מיץ או מים. אם זה קשה יכולה לשתות כל 5 דקות 35-40 סמ"ק, ואם גם זה קשה תשתה כרגיל בלא שיעורים.

רפואה שלמה