בירור

השאלה: לרבני מכון התורה שלום .
נתקלתי באתר בשם אתר של הכהנים .פירושו של מיכאל הכהן .האם מוכר לכם משהו ?
מצויין שם שמותר להדליק אש בשבת כמו הכוהנים .ששפיכת זרע לבטלה הכוונה להפלות .
בבקשה כנסו לאתר זה יש שם עוד לא מעט מאמרים שמצוטטים מהתורה על מגיוו נושאים .
אני מאוד מבולבל .אני רוצה להתחזק בדת ובאמונה אבל אני מקבל אינפורמציה שונה מאתר זה .
אשמח לקבל הדרכה או תגובה לאתר עד כמה הוא אמין
תודה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/1/2013 2:35:53 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אל תכנס לאתרים מפוקפקים. האתר הזה הוא מקולקל ומלא כפירה בקב"ה. כל מי שדת ישראל וקודשיו חשובים בעיניו, אל יכנס למקומות אלו, ויש חובה להתרחק מהם.
אתה יכול לשאוב הרבה אינפורמציה מאתרים ראויים ויראי אלוקים ידועים, ולא ממקורות עכורים ומבלבלים. פנה לערוץ מאיר, ישיבה, ועוד אתרים שבהם אפשר לקבל תשובות וברורים מוסמכים.
באופן כללי אציין שאם אתה באמת ובתמים רוצה להתחזק בדת ובאמונה הדרך היא לא דרך האינטרנט, ברורים אמיתיים אפשר לעשות רק עם בני תורה שאתה מכיר אותם והם מכירים אותך, יודעים את נפשך ונטיותך, המחשב איננו מקום לברור אמיתי, אפשר לפעמים לקבל שם מידע או אינפורמציה חיצונית קרה, אבל מי שמחפש את האור האמיתי את החום של אהבת ד´, צריך לעשות זה במפגש ישיר עם אנשים שהם סמוכים להעביר את דבר ד´, וזה נמצא בישיבות אולפנות, בתי חב"ד, ראש יהודי וכו´, אבל לא בדרך האתרים.

חודש טוב ומבורך