חלום

השאלה:

שלום..
היום אני ישנתי שינת צהרים והתעוררתי פתעום מבהלה מאיזה חלום..
אמא שלי קבוע שומעת רדיו ואז פתעום התחלתי לשמוע איזה רב אחד מדבר והוא אמר שה´ אוהב את האנשים שנמצאים באיזור שוודיה, רוסיה, פולין, צרפת הונגריה וכל האיזורים ליד ושה´ רק איתם ושהוא (ה´) אוהב אך ורק את הברסלבים..
השאלה שלי היא כזאת:
האם זה נכון? או שזה סתם שטיות...?
אני באופן אישי מתקשה להאמין לזה, אומנם אני באה גם מבית דתי וגם מבית חילוני אני לא יודעת אם להאמין או לא.. אני מספיק מבולבלת מבחינת איזה כיוון לבחור (דתי או חילוני..) אשמח אם תעזרו לי תגידו לי אם זה נכון או לא, וגם אם תוכלו להסביר לי מה הוא אמר זה מאוד ישמח אותי
שיהיה פסח כשר ושמייח :)

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/1/2013 3:11:02 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אינני יודע מה הוא אמר.
העיקר הוא שהקב"ה אוהב את כל בריותיו בכל מקום שהם, ומתוכם ישנה אהבה מיוחדת לבני ישראל "זרע אברהם אהבי", ויש אהבה גדולה יותר היא ליושבי ארץ הקודש בישראל, שעיני ד´ בה כל הימים, וישנה עוד אהבה ליושבי ירושלים עיר קודשנו ותפארתנו.

חג שמח