חלום לפני חתונה

השאלה: שלום רב. אשמח אם יוכלו לעזור לי בפתרון חלום.
אני בת 30.מאורסת מזה 5 חודשים ומיועדת להתחתן בעוד חמישה חודשים. אמש חלמתי שאיני מגיעה לחתונה שלי.ארוסי מחכה לי עם כל המשפחות של שנינו אך אני בחרתי לא להגיע.יכולתי לראות ולהרגיש איך אני שוברת את ליבו.אחר כך הסברתי לו והשלמנו וקבענו מועד חדש (כל זה באותו החלום),הגיע המועד ושוב עשיתי זאת....שוב לא הגעתי לחתונה,ראיתי אותו בוכה וממש כאב לי בחלום.חיבקתי אותו וביקשתי סליחה ואז אמו הגיעה ולקחה אותו ממני.
קמתי בבוקר מבוהלת ואני מסתובבת עם התחושה הזו כל היום.
אשמח מאוד לעזרה.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/1/2013 2:24:56 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

דברי חלומות אין מעלין ואין מורידין, אין לחלום רגיל משמעות, ובייחוד לא חלום כזה שהוא ברור לא חלום המרמז או מסמל משהו. חלומות הנובעים ממחשבות האדם במשך היום אין להם משמעות. ברור שבתוקפת האירוסין יש לכל חתן כלה מחשבות שונות ומשונות לטוב ולרע. עלייך להפוך את המחשבות הטורדניות למחשבות טובות, לראות את הטוב שבנשואין את השמחה והאור שבהם ואז אי"ה יופיע לך חלומות טובים, ולא להכנס לספקות ומצבים לא נעימים. הרבי בראיית החיוב בנישואין ובחתנך, ואי"ה הכל יהיה בשמחה.